Kultainen kompassi -cup finaali

Kultainen kompassi -cup finaali ja avoin kansallinen keskimatka Nokialla su 11.9.2011

 

Tervetuloa kisailemaan ja jännittämään kultainen kompassi -cup finaalia Nokialle.

Cup-finaalin yhteydessä kisaillaan myös kansallinen keskimatkan kilpailu, jossa pääsarjojen H21 ja D21voittajille palkinnoksi Nokian Renkaiden rengaspaketti henkilöautoon. Lahjakortilla voittajat hakevat Vianorilta autoonsa sopivat renkaat.

Kilpailun järjestävä seura Rasti-Nokia haluaa kiittää eri puolilta Suomea Nokialle saapuneita suunnistavia nuoria hyvästä kilpailuhengestä ja tunnelmasta Kultainen kompassi - cupin finaalissa. Onnittelut vielä kerran kaikille joukkueille. Lämpimät kiitokset myös yhteistyökumppaneillemme, joiden panos oli merkittävässä asemassa kilpailun sujuvassa toteuttamisessa. Kiitokset Orientolle ja Raimo Arvolalle (KooVee), jotka auttoivat tuloslaskentaohjelmiston luomisessa ja testaamisessa. Kiitokset kuuluttaja Jukka Westerlundille ja ratavalvoja Jouni Mähöselle. Kiitokset myös naapuriseuroille (TP, KooVee) saamastamme avusta.

Suuret kiitokset kaikille kisaorganisaatioon kuuluneille ja talkoisiin osallistuneille.

Tapahtuman tukijoina olivat Nokian Renkaat Oy, Molok Oy ja Nokian Kaupunki, joille myös haluamme esittää kiitokset. Terveisin Antti Mäkinen kilpailunjohtaja