Aikuisten suunnistuskoulu 2019

Päivitys 21.5.2019: Nokirastikerroilla kokoontuminen lähtöpaikalla klo 17:45

Päivitys 11.5.2019: Lisätty linkki kurssin materiaaleihin

Rasti-Nokia järjestää keväällä 2019 aikuisten suunnistuskoulun. Ensimmäinen kerta pidetään 29.4. klo 17. Koulu on suunnattu kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille aikuisille ja aikaisempaa suunnistuskokemusta ei tarvita. Suunnistuskoulun tavoitteena on antaa valmiudet omatoimiseen metsässä liikkumiseen kartan kanssa esimerkiksi Nokirasteilla.

Aikataulu

Suunnistuskouluun kuuluu 7 harjoituskertaa, joista jokainen kestää n. 3h. Harjoituskerrat ovat:

Hinta

Suunnistuskoulun hinta on 80e (jäsenille 40e). Hinta sisältää koulutusmateriaalin ja kartat, Nokirastien osallistumismaksut ja Rasti-Nokian jäsenmaksun vuodelle 2019*. Koulutusmateriaali jaetaan pääosin sähköisessä muodossa. Kartat ovat luonnollisesti paperisia.

* Seuraan liittyminen on vapaaehtoista, mutta jäsenmaksua ei hyvitetä suunnistuskoulun hinnassa. Koskee vain uusia jäseniä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumista jatkettu 26.4. asti (muutama paikka vapaana)! Ilmoittautuminen ensisijaisesti MyClubin kautta: https://rastinokia.myclub.fi/flow/events/1290313 (vaatii rekisteröitymisen palveluun). Ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä ask@rastinokia.fi.

Kouluun voidaan ottaa enintään 30 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Rasti-Nokia pidättää oikeuden peruuttaa koulun, mikäli ilmoittautuneita on alle kahdeksan henkilöä.