Lopputulokset ja osuusajat

Päivitys 15.8.2019

Tulospalveluohjelmiston virheen vuoksi kilpailun yhteislähtö ei toiminut odotetusti ja tästä aiheutui virheitä yhteislähtöön osallistuville joukkueille. Ohjelmiston tekijälle on tiedotettu asiasta ja korjaus on tekeillä. Pahoittelut tästä vielä meidänkin puolestamme.

Alla tulokset joihin koitimme parhaan kykymme mukaan laskea oikeat osuusajat myös yhteislähdön osalta. Jos tästä huolimatta koette, että joku tulos on selvästi virheellinen olkaa yhteydessä ilmot@rastinokia.fi niin oikaisemme asian.

t. Tulospalveluvastaava

 

Päivitys 14.8.2019

HUOM! Ilmeisesti tulosohjelman käyttäjän tai tulosohjelman yhteislähdössä aiheuttaman virheen vuoksi osuusajoissa, ja mahdollisesti lopputuloksissa, saattaa esiintyä vääriä aikoja yhteislähdössä olleiden kilpailijoiden osalta. Koitamme korjata nämä käsin mikäli mahdollista. Jos jonkun muun kuin yhteislähdössä olleen kilpailijan osuusaika on selvästi väärin ilmoittakaa siitä ilmot@rastinokia.fi.

Lisäksi käytössä ollut automaattisakotus virheleimauksesta (RR & TR 10min) sakotti myös 1. ja 5. osuutta ko. tilanteessa, vaikka tästä aiheutui myös joukkueen hylkäys. Eli 10 min virheet ajoissa 1. tai 5. osuuksilla voivat johtua myös tästä. Korjasimme lennossa ajat niille suunnistajille joilla oli oikea piikkikuvio emit-leiman puuttumisesta huolimatta.

T. Tulospalveluvastaava

Liitetiedosto: