Aikuisten harrasteryhmä - infoa toiminnasta

Aikuisten harrastusryhmän toimintaa

Kuten seuramme puheenjohtaja jo varoittelikin, on seurassamme tarkoitus käynnistellä aikuisten harrastusryhmän toimintaa. Aikuisten harrastusryhmän ideana on tarjota seuramme aikuisille suunnistuksen ja liikunnan harrastajille toimintaa ympäri vuoden. Koska kyse on harrastusryhmästä, ei ryhmän ensisijaisena tavoitteena ole kilpailumenestys vaan mahdollistaa liikkuminen hyvässä porukassa ja toisaalta tarjota apua niille jotka kaipaavat tukea vaikkapa oman suunnistustaitonsa kehittämiseen. Toki ryhmän jäsenillä voi olla kilpailullisiakin tavoitteita.

Harrasteryhmän toiminta talvikaudella 2018-2019.

Ryhmän toimintaa käynnistellään tulevana talvikautena. Toimintaa on tarjolla:

 • Tiistaisin seuran sähly/salibandy Liikuntakeskukselta klo 17:00-18:00.
 • Keskiviikkoisin yhteislenkit Nokianvirran koululta klo 18:30. Lenkit suuntautuvat myös pienemmille valaisemattomille poluille, joten varustuksena otsalamppu ja maastoon sopivat jalkineet ovat tarpeellisia. Lenkille lähdetään useammassa eri ryhmässä, joten jokaiselle löytyy sopiva ryhmä oman kuntotason mukaisesti. Vauhdikkain ryhmä etenee poluilla n. 5:45-6:30 min/km vauhdilla ja muut ryhmät rauhallisemmin, n. 7:00-7:30 vauhdilla. Lenkki kestää noin tunnin. Rauhallisemman ryhmän veturina toimii Kirsimarja Alanen ja vauhdikkaamman ryhmän koossapitäjänä toimii Jari Jokela. Kävellenkin voi edetä. Ideana ei ole pudottaa kaveria ryhmästä vaan ulkoilla mukavassa seurassa mukavia jutellen. Lenkin jälkeen on loistava tilaisuus jatkaa lihaskuntoharjoittelun parissa Nokianvirran koulun kuntosalilla klo 19:30-20:30. Salilla saa myös tarvittaessa opastusta laitteisiin ja lihaskuntoharjoittelun perusteisiin.
 • Talvikauden vaellukset ja hiihtoretket järjestetään joka toinen viikko sunnuntaisin alkaen Loppiaisesta. Lumitilanteen mukaan joko vaeltaen tai hiihtäen ja paikat useimmiten muualla kuin Nokialla. ’Almost’ täydenkuun tapahtumat illalla, muutoin retkeillään aamupäivisin. Vaelluksen/hiihdon kesto n. 2-3 tuntia ja vauhti rauhallinen. Alustava ohjelma:
  • Su 6.1. Loppiaisvaellus, Seitseminen
  • Su 20.1 ’Almost’ täydenkuun hiihto/vaellus, Jämi/Vatula/Hkyrön lentokenttä
  • Su 3.2 Vaellus/hiihto, paikka avoin
  • Su 17.2 ’Almost’ täydenkuun hiihto/vaellus, paikka avoin
  • Su 3.3 Pirkka/Puoli-Pirkka tai talkoilu seuran huoltopisteellä (mikäli seuralle huoltopiste tulee)
  • Su 17.3 Vaellus/hiihto, paikka avoin
  • Su 31.3 Vaellus/hiihto, paikka avoin

Toiminta keväällä/kesällä

Harrastusryhmän toiminta on vielä ideointivaiheessa joten aivan tarkkaa kuvaa toiminnasta keväällä ja kesällä ei vielä ole. Yhteinen tekeminen tulee kuitenkin jatkumaan ja toimintaa järjestetään ryhmäläisten toiveiden perusteella.

Ryhmäläiseksi liittyminen

Tarkoitus ei ole tehdä ryhmästä salaseuraa vaan pyrimme avoimeen tiedottamiseen niin että kaikilla seuramme jäsenillä on mahdollisuus osallistua toimintaan. Ryhmälle tullaan kuitenkin luomaan MyClub:iin oma ryhmä jonka kautta voimme tarvittaessa jakaa ’täsmätiedotusta’ ryhmän jäsenille. Ryhmään voi ilmoittautua MyClubin kautta.

Kysymyksiä, ideoita tai palautetta

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ideoita tai palautetta ryhmän toimintaan liittyen niin ota yhteyttä Jariin (jari.jokela@tintti.net, 0504860445)